Meer resultaten voor hoofd zeilen

hoofd zeilen
Grootzeil omhoog vaarcursus zeilen met Platbodemjachten Heech by de Mar.
Het grootzeil omhoog. Vaarcursus Platbodem zeilen en manoeuvreren. Het grootzeil omhoog. Nagelbank Hoogaars Vrouwe Willemke. Neem tijd voor de voorbereidingen. Vaar een rustige koers tussen hoog aan de wind en ruime wind. Het zeil vangt dan gelijk wat wind, dat scheelt een hoop herrie en de giek staat niet boven je hoofd te klapperen.
Jonge piraten slachten Brit af die rond wereld wilde zeilen Piraten Nieuws HLN.
Jonge piraten slachten Brit af die rond wereld wilde zeilen. 25 maart 2009. Deel via Facebook 0 Tweet. Malcolm Roberston wilde met zijn vrouw Linda in hun jacht Mr Bean rond de wereld zeilen. Voor de kust van Thailand is een 64-jarige Britse zeiler die rond de wereld wilde varen op een gruwelijke manier afgeslacht door tienerpiraten die de reddingsboot van zijn jacht wilden stelen. Zijn vrouw overleefde de laffe aanval. De Thaise kustwacht pakte drie jonge bootvluchtelingen uit buurland Myanmar op als verdachten. Ze zouden de moord al bekend hebben. Hamer op hoofd.
summercamps for kids.
Voor alle kids die minstens 7 jaar zijn op het moment van het kamp en die 25 meter kunnen zwemmen. De kinderen zeilen steeds per twee in een optimist. De zeilen hebben een speciale snit zodat de giek hoger hangt en de kinderen hun hoofd niet kunnen stoten.
Overstag Gijpen Jachtclub Scheveningen.
De ander weet dan dat de giek overkomt en dat je moet oppassen voor je hoofd. Wanneer je afvalt tot voor de wind, vier je het zeil en gaat het zeil steeds verder uitstaan. Draai je nog verder door dan komt het zeil met een klap over een klapgijp!
Zaklampen en Hoofdlampen kopen? SailSupply.nl.
Op basis van onze kennis en ervaring selecteren wij onder meer zeilkleding, zeilmateriaal, dekbeslag en watersport accessoires. Heb je een vraag over zeilkleding, zeilmateriaal, zeilboten, dekbeslag, masten of zeilen? We helpen je graag! Stel direct een vraag. Retouren en ruilen.
4 tips om beter te slapen tijdens een oversteek Zeilen.
Voor wie van plan is om een meerdaagse tocht te zeilen, 4 tips om beter te slapen tijdens een oversteek. 4 tips om beter te slapen tijdens een oversteek. Kies een kooi zo veel mogelijk in het midden van het schip. De ideale kooi is net breed genoeg om comfortabel te kunnen liggen, maar niet breder. In een te breed bed is het lastig om jezelf schrap te zetten als het schip beweegt. De loodskooi, achter de leuning van de langsscheepse bank, is de beste plek om te slapen. Is de kooi toch te breed en gaat het schip erg tekeer, zorg dan dat je hoofd in ieder geval is gefixeerd.
Column Nynke Plaatsman: Op zoek naar de wind Zeilen.
Column Nynke Plaatsman: Op zoek naar de wind. redactie Zeilen 13 juli 2012. Met een kracht vanuit je tenen knijp je je ogen dicht. Je bent vier jaar oud en staat aan de hand van je vader aan het havenhoofd. Er rollen tranen over je wangen van de inspanning. Langzaam beweeg je je hoofd heen en weer.
Wenden zeilen Wikipedia.
De giek heeft zo al menig zeiler een klap voor zijn hoofd gegeven, maar ook averij gegeven door tegen het want te slaan. Bij sterke wind kan men gedwongen worden om te" gijpen door overstag te gaan" dat is het door het varen van een" stormrondje" een manoeuvre waarbij men oploeft, overstag gaat, en verder afvalt tot op de gewenste koers. Bij dwarsgetuigde schepen ligt één en ander net omgekeerd: overstag gaan, en daarbij de wind op de kop krijgen, waarbij de zeilen tegen de mast worden geblazen, is alleen bij zwakke wind veilig te doen.

Contacteer ons